banner 728x90

Milik Teu Pahili-Hili, Bagja Teu PaAla-Ala !

Milik Teu Pahili-Hili, Bagja Teu PaAla-Ala !

Kuring salaku pepentol jeung panaratas tulisan atawa artikel dina website CJI
cjiinterd.com
ngarasa reueus tur bahagia lantaran ti ratusan anggota CJI nu aya
[ nu aktif produktif atawa aktif teu produktif atau teu aktif teu produktif jeung saterus na ]
geus muncul sababaraha penulis alias tukang nulis produktif terutama Rizal nu Alhamdulillaah nembus pangheulana jeung hiji-hijina nepi ka 100 tulisan sabage syarat utama kuring nga-istrenan ” panulis utama CJI “.

Kamari sore kuring bisa ngobrol enteng jeung salah saurang anggota komunitas/organisasi ” Alam Jabar “.
Loba nu diomongkeun, tapi hal nu paling seru nu jadi bahan obrolan nyaeta ngenaan alam ” IT ” dunia internet.

” Bangsa Indonesia (khususnya generasi muda) 99 % ngagunakeun hp/internet keur hiburan !
Ngan 1 % nu bener-bener ngugunakeun hp/internet keur nu serius manfa’at ! ” ceuk kuring.
” Sabalikna, 99 % hp/internet manfa’at jeung nguntungkeun pisan keur batur, orang asing/luar negeri, si pemilik hp/internet.
Nyaeta Amerika Serikat ! ” Kuring neruskeun.

Akhirna nepi kana pamungkas carita,
” Jadi lamun bener-bener serius jeung nyaan hayang ngancurkeun jeung ngelehkeun Amerika Serikat (pemilik utama internet) supaya bangkrut khususna bidang internet (maya/digital/virtual) gampang pisan.

Ulah make hp/internet salila sabulan (1 bulan) campleng !

Wani teu ? “

Aya nu menarik pisan hasil diskusi ringan kamari, kuring nuliskeun alamat web CJI nyaeta cjiinterd.com langsung dina hp-na.

Manehna serius maca jeung serius mikir (bari rada ngahuleng).

Paling bagja keur kuring mah sajatina yen budak eta pasti maca tulisan-tulisan para penulis CJI.

Arti judul artikel ieu nyaeta
Kuring teh dina hal tulis menulis alias artikel teh pan pamimpin na, tapi dina bab milik atawa rezeki mah teu wajib kudu pang majuna.
Buktina tulisan-tulisan nu aya di web CJI teh pang lobana nu maca ternyata
Kahiji Rizal nu macana 2338 urang,
Kadua Audy nu macana 1482 urang,
Katilu Dewanti nu macana 1146 urang,
Kaopat Manda nu macana 1104 urang,
Kalima Manda nu macana 1055 urang.

Ari kuring euweuh nya ?

[ nu menarik justru tulisan-tulisan kuring mah teu pernah nembus angka 1000 ]

Hal nu paling penting keur sakabeh anggota CJI teh :
” Ulah sieun dina bab rezeki, sanajan kabeh nulis jeung tempat/wadah/media/web na sarua dina cjiinterd.com, faktana hasil pembacana mah masing-masing beda pisan ! “

Sanajan dagang barang nu sarua, dina tempat nu sarua, dina waktu jeung masa nu sarua, nyata jeung fakta yen
” Milik Teu Pahili-Hili,
Bagja Teu PaAla-Ala ! “

Terus berkarya !
Terus nulis nulis jeung nulis !

Bandung, Minggu, 5 Desember 2020

Kang Zaki
CJI

banner 468x60

Subscribe

Thanks for read our article for update information please subscriber our newslatter below

No Responses

Tinggalkan Balasan